22.03.2013.

Štampa

Početak ove sezone u luci Kotor obilježio je dolazak mega kruzera nove generacije MSC Divina. Isti se usidrio jutros u 07.00h.

Kako je inspiracija potekla od same Sophie Loren, MSC Divina donosi vam eleganciju i glamur zlatnog doba putovanja morem, s potpuno novom vizijom. Prostrano i moderno okruženje razmazit će vas raskošnom udobnošću te bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti.

Svaki kutak na brodu odiše stilom, a pažnja je posvećena i najmanjem detalju. Od pravog kamenog trga te pozorišta u rangu samog Broadwaya pa sve do čarobnog stepeništa ukrašenog  Swarovski kristalima i potpunog mira bazena Infinity.

Otkrijte kabinu Dive, gosti koji odsjedaju u apartmanu broj 16007 na palubi 16 mogu uživati u glamuru i raskošnom interijeru apartmana koji je dizajniran za i uz pomoć gospođe Loren. Bogate crvene, posebno dizajnirane svjetiljke te crveni tepih njen su odabir, dok zidove krase predivne fotografije njezinih nezaboravnih uloga. Tu je i replika toaletnog stolića kakvog gospođa Loren ima u vlastitom domu, kako bi gosti imali priliku urediti se poput filmskih zvijezda.

Otkrijte bogatiji i raskošniji MSC Aurea Spa brodski wellness centar te još ekskluzivniji MSC Yacht Club, s posebno naručenim umjetničkim djelima.

Duzina ovog veličanstvenog kruzera iznosi 333.33m, BRT 139072t, a plovi pod zastavom Paname. Na brodu se nalazi 3559 putnika I 1325 clanova posade.